U bent hier

6056639 Cool Maker, Hollywood Hair Extension Maker met 12 aanpasbare extensions en accessoires, voor kinderen vanaf 8 jaar

6056639 Cool Maker, Hollywood Hair Extension Maker met 12 aanpasbare extensions en accessoires, voor kinderen vanaf 8 jaar
€29,99

Ontwerp en creëer je eigen haarextensions met de Cool Maker Hollywood Hair Extension Maker. Deze DIY-studio wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om 12 haarextensions, die je echt kunt dragen, helemaal aan je eigen smaak en stijl aan te passen. Het is leuk en eenvoudig om kapsels te creëren met de Hollywood Hair Extension Maker. Kies een haarlint met een leuk kleur of patroon, ontwerp het op elke gewenste manier met de meegeleverde markeerstiften en plaats het lint in de machine. Druk op de knop en de gemotoriseerde Hollywood Hair Extension Maker transformeert je haarlint op magische wijze in een superschattige haarextension die je echt kunt dragen. Vervolgens kun je je extension op je eigen manier stylen. Met een hitteloze krultang en twee hulpstukken kun je talloze stijlen maken die op elke foto de show stelen. Vul de spuitfles met water en spuit je haar nat voor strakke krullen, losse zomerse golven, glamoureuze Hollywood-krullen of een strakke en steile look. Voeg een haarclip toe en draag je trendy haarextension, en maak nog meer stijlen die je met je vriendenclub kunt delen. Als je klaar bent met stylen, kun je alles eenvoudig opbergen in de onderkant van de machine. Wil je nog meer unieke kapsels creëren, zoals een kroonvlecht, dubbele knotjes en meer? Kies dan de Hollywood Hair Party Pop- en Starstruck (elk afzonderlijk verkocht). Personaliseer je look van top tot teen met de Cool Maker Hollywood Hair Extension Maker, 2-in-1 KumiKreator en GO GLAM Nail Salon (elk afzonderlijk verkocht). Breng de salon bij je thuis en creëer eindeloze looks met de Cool Maker Hollywood Hair Extension Maker.

Inhoud: 1 Hollywood Hair Extension Maker, 12 haarextensions, 1 haarkrultang, 2 rollen, 5 haarclips, 2 markeerstiften, 2 extensionhouders, 1 spuitfles, 1 uitleg

● CREËER 12 HAAREXTENSIONS: de Hollywood Hair Extension Maker heeft alles wat je nodig hebt om 12 stijlvolle haarextensions te ontwerpen. Kies uit gekleurde of gedessineerde linten en pas ze aan met de markeerstiften.
● MAGISCHE TRANSFORMATIE: plaats je lint in de machine, druk op de knop en kijk hoe je ontwerp magisch verandert van lint in een superschattige haarextension die je kunt dragen en delen met je vriendenclub.
● VEEL MANIEREN OM TE STYLEN: met een hitteloze krultang, rollen, een spuitfles en haarclips laat je jouw eigen stijl zien. Maak strakke krullen, zomerse golven, Hollywood-krullen of glad steil haar.
● De Cool Maker Hollywood Hair Extension Maker is een DIY-kit voor kinderen van 8 jaar en ouder. 2 AA-batterijen niet meegeleverd. Creëer en stijl eindeloze looks met Hollywood Hair.

Categorie: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
8 jaar +
Thema: 
Afmetingen: 
34,29 x 6,6 x 29,21 cm
Barcode: 
0778988302798
Batterij type: 
géén batterijen nodig

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!