U bent hier

6058281 PAW Patrol, True Metal Adventure Bay Rescue Way-speelset met twee exclusieve voertuigen, schaal 1:55

6058281 PAW Patrol, True Metal Adventure Bay Rescue Way-speelset met twee exclusieve voertuigen, schaal 1:55
€59,99

Beleef dubbel zoveel plezier met PAW Patrol en de True Metal Adventure Bay Rescue Way-speelset! Deze spannende baanset met uitkijktoren heeft twee banen en kan tot zes PAW Patrol True Metal-voertuigen op schaal van 1:55 tegelijk lanceren! Bovendien bevat deze set exclusieve versies van gegoten voertuigen van Chase en Marshall. Door de authentieke details en graphics, werkende wielen en het materiaal van gegoten metaal zien de True Metal-voertuigen er net zo uit als de voertuigen van de PAW Patrol uit de populaire serie. Zet het hele PAW Patrol-team (andere True Metal-voertuigen worden afzonderlijk verkocht) boven op de toren en schiet racend te hulp. Druk op de periscoop om de pups in actie te laten komen en het vuur aan de onderkant van de toren te blussen! Kijk hoe de voertuigen rondom de toren rijden en activeer de dubbele garagelanceerders voor nog meer actie, of gebruik de omleider om de voertuigen recht naar beneden te laten rijden. Breid je verzameling uit met alle True Metal-voertuigen (afzonderlijk verkocht) om al je verhalen compleet te maken. Schiet te hulp met de PAW Patrol True Metal Adventure Bay Rescue Way-speelset!

Bevat: 1 speelset, 1 exclusief True Metal Marshall-voertuig, 1 exclusief True Metal Chase-voertuig, 1 gebruiksaanwijzing

● TWEE BANEN VOOR DUBBEL SPEELPLEZIER: Deze speelset met uitkijktoren en twee banen zit boordevol actie! Laat de voertuigen rondom de toren rijden of gebruik de omleider om de voertuigen recht naar beneden te laten rijden.
● LANCEER 6 VOERTUIGEN TEGELIJK: Lanceer maximaal zes True Metal-voertuigen tegelijkertijd: druk op de periscoop en kijk hoe ze wegscheuren! U kunt de dubbele garagelanceerders zelfs in de kurkentrekkermodus gebruiken om nog eens twee voertuigen vanaf de onderkant van de uitkijktoren omhoog te schieten!
● 2 EXCLUSIEVE VOERTUIGEN: Deze supersnelle baanset bevat exclusieve gegoten True Metal Chase- en Marshall-voertuigen op schaal 1:55! Ga op reddingsavontuur en doof het vuur met je favoriete pups!
● De PAW Patrol True Metal Adventure Bay Rescue Way-speelset is het perfecte cadeau voor PAW Patrol-fans vanaf 3 jr. Moet door een volwassene in elkaar worden gezet. Verdubbel het plezier met de Adventure Bay Rescue Way-speelset!

Categorie: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
3 jaar - 7 jaar
Thema: 
Afmetingen: 
60,96 x 13,46 x 38,1 cm
Barcode: 
0778988310007
Batterij type: 
géén batterijen nodig

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!