U bent hier

6058905 PAW Patrol, Dino Rescue Dino Patroller gemotoriseerd teamvoertuig met exclusieve Chase- en T. Rex-figuren

6058905 PAW Patrol, Dino Rescue Dino Patroller gemotoriseerd teamvoertuig met exclusieve Chase- en T. Rex-figuren
€74,99

Kom in actie met de PAW Patrol! Met de Dino Patroller, het allereerste gemotoriseerde PAW Patrol-teamvoertuig, word je absoluut de held van de dag! De Dino Patroller biedt ruimte voor alle zes de pups en heeft grote wielen en een projectielwerper. Met het exclusieve Chase-figuur en de T .rex ben je helemaal klaar voor de actie. Wanneer de dino's om hulp roepen, zet je Chase en een andere pup (afzonderlijk verkocht) in de cabine en één Dino Rescue Deluxe-voertuig (afzonderlijk verkocht) in de laadruimte. Plaats de projectielen in de lanceerder en bereid je voor op epische reddingsmissies. Druk de badgeknop van het voertuig helemaal in en kijk hoe het voertuig beweegt! Met zijn grote wielen is de Dino Patroller geschikt voor elk terrein. Duw tegen de staart van de grote dino om zijn bek te openen, zodat de crew van de PAW Patrol de T. rex in nood weet te vinden. Haal het Deluxe-voertuig uit de laadruimte en werp de reddingsnetten om de held van de dag te worden. Bedenk keer op keer je eigen prehistorische missies, net als in de hitserie. Kom in actie met de PAW Patrol en de Dino Rescue Dino Patroller om de dino's te redden!

Bevat: 1 Dino Patroller, 1 Chase-figuur, 1 dinosaurusfiguur, 2 projectielen, 1 gebruiksaanwijzing

● GEMOTORISEERD PAW PATROL-VOERTUIG: De Dino Patroller is het allereerste gemotoriseerde teamvoertuig. Druk op de knop en kijk hoe het voertuig wegschiet. Werp de reddingsnetten om een dino in nood te redden!
● GESCHIKT VOOR ELK TERREIN: Met de grote wielen van de Dino Patroller kun je elk terrein aan om de dino's te redden!
● EXCLUSIEVE FIGUREN: Het exclusieve Chase-verzamelfiguur is gekleed in zijn Dino Rescue-uniform. De bek en de staart van de grote T. rex kunnen bewegen, waardoor elk verhaal nog levensechter wordt.
● De PAW Patrol Dino Rescue Dino Patroller is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 3 jr. Vereist zes AA-batterijen (inbegrepen). Red de dino's uit hun benarde positie met de Dino Patroller!

Categorie: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
3 jaar - 7 jaar
Thema: 
Afmetingen: 
59,69 x 17,78 x 38,1 cm
Barcode: 
0778988316269
Batterij type: 
batterijen inbegrepen

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!