U bent hier

6059159 Present Pets, Glitter Puppy Interactieve pluchen speelgoeddier met meer dan 100 geluiden en acties (stijl kan variëren)

6059159 Present Pets, Glitter Puppy Interactieve pluchen speelgoeddier met meer dan 100 geluiden en acties (stijl kan variëren)
€59,99

Ontdek Present Pets, de enige cadeautjes die zichzelf uitpakken! In elke verpakking met Glitter Pup-thema zit een schattige interactieve puppy speciaal voor jou. Ze kan niet wachten om je te ontmoeten, ze springt bijna uit de cadeaubox! Met een van de twee mogelijke glitterpups in elke doos, weet je pas welke puppy je krijgt als ze zichzelf uitpakt. Om de grote onthulling te beginnen, wikkel je de buitenste laag van de doos los uit en trek je aan het cadeaulabel. De doos begint meteen te trillen als je lieve pup gretig haar weg naar buiten trappelt! De voorkanl springt open en onthult welke Present Pets Glitter Pup erin zit: Cocoa of Casey! Elke Glitter Pup heeft expressieve ogen, een pluchen lijfje, een regenboogstrik en glinsterende details op haar poten, oren en kraag. Ze is zo schattig! Wanneer ze zichzelf onthult, zingt je nieuwe pup een speciaal unboxing-nummer! Ontdek de speelse persoonlijkheid van je huisdier terwijl je samenwerkt en samen speelt. Ze vindt het heerlijk om te knuffelen! Aai haar hoofd en ze geeft je graag kusjes en lieve knuffels. Kietel haar buik om haar enthousiast te maken om te spelen! Haar staart zal sneller kwispelen, terwijl ze tikt en schudt met haar poten en de schattigste puppy giechelt! Je puppy herkent zelfs wanneer je met haar praat! Voor nog meer leuke verrassingen kan je nieuwe puppy spelletjes spelen en direct een trucje uitvoeren als je op haar rugknop drukt en tegelijkertijd haar hoofd aait! Met meer dan 100 geluiden en acties laten Present Pets je ervaren hoe het is om verrast te worden met je eigen puppy. De Present Pets zijn een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 5 jaar en maken elke cadeau-gelegenheid extra speciaal. Pak alle aanwezige huisdieren uit, inclusief Fancy Pups Princess en Kweenie (elk afzonderlijk verkrijgbaar) en beleef een onvergetelijke unboxing-ervaring waar het hele gezin van zal genieten! Welke puppy krijg je?

Bevat: 1 Present Pets puppy, 1 unboxinghandleiding, 1 gebruiksaanwijzing

● INTERACTIEVE ZELFUITPAKKENDE PUPPY: je huidige huisdieren-pup kan niet wachten om je te ontmoeten, ze trappelt zich een weg uit haar eigen cadeaubox! Wikkel de buitenste laag van de doos af en trek aan het cadeaulabel om de grote onthulling te starten!
● EEN PUPPY ALLEEN VOOR JOU: het is een verrassing wie er in zit - Cocoa of Casey. Elke Glitter Pup heeft expressieve ogen, flaporen, superzachte vacht en glitterdetails op haar poten, oren, kraag en strik.
● MEER DAN 100 GELUIDEN EN ACTIES: Ontdek de speelse persoonlijkheid van je nieuwe puppy! Ze geeft kusjes wanneer ze geknuffeld wordt; kwispelt met haar staart en schudt haar poten wanneer ze opgewonden is; reageert op je stem en nog veel meer!
● HET PERFECTE CADEAU: Present Pets interactieve huisdieren zijn een geweldig cadeau voor verjaardagen, vakanties of een speciale gelegenheid voor kinderen vanaf 5 jaar! 6 AAA Duracell-batterijen inbegrepen. Welke puppy krijg jij?

Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
4+
Thema: 
Afmetingen: 
23,34 x 20,32 x 30,48 cm
Barcode: 
0778988318485
Batterij type: 
batterijen inbegrepen

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!