U bent hier

6059295 PAW Patrol, Dino Rescue-hoofdkwartierspeelset met geluiden en exclusief Rex-figuur en -voertuig

6059295 PAW Patrol, Dino Rescue-hoofdkwartierspeelset met geluiden en exclusief Rex-figuur en -voertuig
€59,99

Bedenk je eigen spannende dinoreddingsmissies met het hoofdkwartier van PAW Patrol Dino Rescue! Deze geweldige speelset met geluiden kan worden omgetoverd in een toren en ziet er net zo uit als het hightechhoofdkwartier in de serie! Het Dino Rescue-hoofdkwartier heeft alles wat je nodig hebt voor je missies, zoals een exclusief Rex-figuur en -voertuig, plus een minidinoverrassingsfiguur. Kijk welke kleurrijke dinosaurus jij krijgt voor al je reddingsavonturen! Parkeer het Rex-voertuig in het hoofdkwartier en zet Rex op de uitkijktoren. Met één druk op de knop tover je het hoofdkwartier om in een toren. De top gaat omhoog en draait rond, net als in de serie! Met de werkende periscoop boven op de uitkijktoren hebben jij en Rex het perfecte uitzicht om te zien of er dino's in de problemen zijn! Activeer vervolgens de geluidseffecten door op de knop in het lab van Rex te drukken. Als het tijd is om een dinovriend in de problemen te redden, bevestig je de grijphaak aan de rugzak van Rex om hem naar beneden te helpen om in actie te komen! Met de andere Dino Rescue Pup- en Dino-sets (afzonderlijk verkocht) maak je je verhaal compleet. Speel je eigen dinomissies zo vaak je maar wilt met het PAW Patrol Dino Rescue-hoofdkwartier!

Inhoud: 1 Dino Rescue-hoofdkwartier, 1 figuur, 1 voertuig, 1 dinoverrassingsfiguur, 1 gebruiksaanwijzing

● VAN HOOFDKWARTIER NAAR TOREN: Met één druk op de knop verandert het Dino Rescue-hoofdkwartier in een toren met een werkende periscoop, net als in de serie!
● EXCLUSIEVE REX EN VOERTUIG: Deze speelset bevat een exclusief verzamelfiguur van Rex, de dinosaurusexpert van de PAW Patrol, en zijn voertuig. Bevestig de grijphaak aan Rex en laat hem in actie komen!
● SPANNENDE GELUIDEN: Het dinohoofdkwartier komt tot leven met spannende geluidseffecten! Druk in het lab van Rex op de knop om de verschillende geluiden te horen. Met dit geweldige hoofdkwartier kun je je eigen dinomissies spelen.
● De PAW Patrol Dino Rescue-hoofdkwartierspeelset is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 3 jr. Vereist 3 LR44-batterijen (inbegrepen). Word de held van de dag met Rex en het Dino Rescue-hoofdkwartier!

Categorie: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
3 jaar tot 6 jaar
Thema: 
Afmetingen: 
60,96 x 11,43 x 38,1 cm
Barcode: 
0778988319994
Batterij type: 
batterijen inbegrepen

Meer informatie.

Toys & Toys heeft zelf géén goederen, alles is enkel bij de winkels te verkrijgen!

Wenst u dit product te bestellen of reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina en kies knop webshop onder adres van een winkel

Prijzen zijn enkel ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn, de meeste winkels hebben een eigen webshop waar u eventueel kunt bestellen of reserveren.


Ga naar winkelpagina!