U bent hier

Zapf 904398 BABY born Surprise Babies 3 PDQ 12 ass, 3+

Zapf 904398 BABY born Surprise Babies 3 PDQ 12 ass, 3+
€12,99

De ooievaar komt voor de derde keer op bezoek. Er zijn nieuwe baby's aangekomen waarvan je de functies een voor een kunt ontdekken. Ze zitten verborgen in een pakketje met allerlei verrassingen.
Ten eerste kun je de stof eraf halen om de omslagdoek van de baby te bekijken. De pasgeboren schatjes kunnen een dutje aan het doen zijn als flamingo, cactus, koala, ananas of ijslolly. De oogjes zijn nog dicht. Om te kijken welke kleur ogen je kleintje heeft, veeg je voorzichtig over de oogleden van de pop met een vochtige doek. Open vervolgens voorzichtig de omslagdoek om de huidskleur, haarkleur en het kapsel te bewonderen. Is het een jongetje of een meisje, en welke kleur heeft het babyflesje?
De Surprise-baby's drinken graag water uit hun flesjes om daarna hun behoefte te doen in hun luiers, die van kleur veranderen en een mooi patroon laten zien.
Zodra je alle kenmerken van de baby hebt ontdekt, kun je het geboortebewijs invullen.
Inclusief een overzicht van alle BABY born Surprise-baby's en speelplezier.

- BABY born Surprise
- Om mee te spelen en verzamelen
- Met drink- en toiletfunctie, inclusief magische luier
- Afwisselend (rollen)spel met BABY born Surprise stimuleert de verbeelding en ondersteunt aantoonbaar sociale vaardigheden zoals verantwoordelijkheid, communicatie en empathie

BABY born Surprise 3 met omslagdoek, luier, flesje, geboortebewijs en overzicht van de baby's. PDQ met 12 verschillende uitvoeringen in 12 verrassingsverpakkingen.

Merk: 
Categorie: 
Leeftijd: 
Leeftijd detail: 
3+
Afmetingen: 
10 x 6.5 x 23 cm
Barcode: 
4001167904244
Batterij type: 

Meer informatie of reserveren

Wenst u dit product te reserveren voor afhaling in de winkel zie hiervoor onze winkelpagina > op de site of hebt u een vraag over beschikbaarheid van dit product?

Prijzen zijn ter info en kunnen bij iedere winkel anders zijn.


Ga naar winkelpagina !